Veel gestelde vragen

Moet je lenig zijn?
Nee, je hoeft niet lenig te zijn. Juist mensen die minder soepel zijn kunnen veel baat hebben bij deze massagevorm. Deze “yoga voor luie mensen” maakt door middel van strekkingen en drukpuntmassage je verkorte en stramme spieren weer langer en soepeler zonder dat jij er iets voor hoeft te doen.

Loop je over mensen heen?
Soms, wanneer het lichaam het toelaat sta ik weleens op een veilige manier op de gemasseerde. Ook gebruik ik mijn voeten veel om te masseren (net als mijn onderarmen, ellebogen en knieën), zo kan ik goed verdeelde druk uitoefenen op grotere gebieden waar spanning zit en zo zorg ik er tevens voor dat ook mijn lichaam in balans blijft door niet alleen mijn handen en duimen te gebruiken.

Doet deze massage pijn?
Iedere massage wordt afgestemd op de gemasseerde. Je mag de massage voelen maar stekende (rode) pijn is niet de bedoeling aangezien het lichaam dan niet kan ontspannen. Een vaak gehoorde opmerking van cliënten is dat ze bij bepaalde strekkingen of druk zogenaamde goede pijn ervaren en voelen dat deze “pijn” nodig is en goed doet.

Welke klachten kunnen behandeld worden?
Met de Thaise Yogamassage en Thaise massage therapie kunnen allerhande klachten behandeld worden, zowel fysiek als mentaal. Denk aan hoofdpijnklachten, nek/schouder/rugklachten, tennis/golfersarm, klachten aan heupen, armen en benen maar ook burnout gerelateerde klachten. Een quick fix kan ik je niet garanderen, maar wanneer je 3x op korte termijn bent geweest, zul je meestal verschil voelen.

Je hebt zeker alleen vrouwelijke cliënten?
Nee, mannen weten mijn praktijk inmiddels goed te vinden, op het moment is het redelijk 50/50 verdeeld tussen mannen en vrouwen.

Wat moet ik aan?
De traditionele Thaise Yogamassage wordt gegeven op gemakkelijk zittende kleding zoals een joggingbroek of trainingsbroek met een t-shirt. Er komt geen olie aan te pas.

Yogamassage is zeker zweverig?
Nee, cliënten zullen beamen dat ik geen zweverig type ben. Bij mijn massage werk ik stevig op het te masseren fysieke lijf. Tevens wordt er gewerkt op het energetische lichaam door middel van drukpuntmassage en Thai pulsing. Wil je hier meer informatie over dan leg ik dat graag uit, maar je mag hier ook helemaal niets mee hebben of van vinden.

Wat als ik moeilijk kan ontspannen?
Nieuwe cliënten zeg ik van tevoren dat ze even helemaal niets moeten, niet meewerken, niet tegenwerken en de meeste cliënten sluiten al snel hun ogen en sommige vallen zelfs in slaap. De Thaise Yogamassage werkt zeer ontspannend.

Staat jouw vraag er niet tussen, neem dan voor meer informatie contact met me op.