Workshop voor yogadocenten

Yogadocenten en Yogastudio- eigenaren opgelet!

Voor aanvang van mijn yogalessen vroeg ik wel eens aan mijn deelnemers of er verzoeknummers waren qua yoga houdingen. Het meest gegeven antwoord was niet een houding zelf maar wel de aanraking van mij als docent tijdens een houding.

De zogenaamde adjustments dus, daar vroegen mensen om. Tevens kreeg ik heel vaak na mijn vraag het verzoek om tijdens de eindontspanning even de schouders naar beneden te duwen. Aanraking voor extra ontspanning dus, dat vinden mensen fijn.

Heb jij in jouw yoga docenten opleiding nooit adjustments geleerd of wil jij als yogadocent of yogastudio eigenaar jouw yoga leerlingen/docenten net dat extraatje meegeven door ontspannende, therapeutische aanrakingen toe te voegen aan de yogales en eindontspanning? Een extraatje voor nóg meer verbinding tussen lichaam en geest? Dan is dit een workshop voor jou!

Wanneer: vrijdag 25 november
Tijdstip: 9.30-12.30 uur
Waar: Yogastudio Irene Poell, Weert
Investering: 60 euro per persoon

Voor meer informatie over deze mooie workshop, neem contact met me op!