Thaise tafelmassage aan huis

Geen zin of geen tijd om het huis uit te gaan voor een massage maar wel toe aan ontspanning?

Yogamassage Weert komt gewoon naar je toe! Het is nu namelijk naast de massages in mijn praktijk ook mogelijk om op woensdagmiddag of vrijdagmiddag een Thaise tafelmassage bij jou thuis te boeken. Deze massage vindt plaats op een massagetafel en ook deze massagevorm zal gegeven worden op gemakkelijk zittende kleding, er komt geen olie aan te pas.

Woon je in regio Weert en kan je een partner/buur/vriend/familielid charteren die ook een massage kan gebruiken, dan kunnen we de afspraak inplannen. Voor minimaal 2 massages, maximaal 3 kom ik met mijn massagetafel bij je thuis.

Enkele voorwaarden:
– Regio Weert
– Minimaal 2 massages, maximaal 3
– Kosten per massage van 60 minuten: 60 euro
– De tafel kan op de beganegrond geplaatst worden
– Maximaal gewicht van de gemasseerde 100kg

Neem om te reserveren of voor meer informatie contact met me op.