Extra yogales bij voldoende deelnemers

Heb jij goede voornemens voor het nieuwe jaar om meer te bewegen, om meer rust in te bouwen, om beter naar je lichaam en geest te luisteren of misschien een combinatie van deze dingen? Lees dan vooral verder.

Aangezien mijn maandagavond yogales van 20.30 uur al een tijdje vol zit, er een wachtlijst is en er nog steeds mensen vragen of ze bij mij yogales kunnen komen volgen, wil ik bij voldoende deelnemers de les van 19 uur eind januari of februari weer gaan opstarten.

Dus ben jij (of ken je) iemand die zin heeft in een niet zweverige dynamische yogales met Ashtanga, Vinyasa, Power en Easyflow elementen, die ook toegankelijk is voor beginners, dan is dit een echte les voor jou. Ik werk met losse lessen en met rittenkaarten, dus je zit niet vast aan een abonnement. Een eerste proefles is gratis en vrijblijvend.

Meld je aan via e-mail voor deze les en ik hou je op de hoogte van de ontwikkelingen.