Nieuwe data Yin Yoga en Ashtanga Yoga

Yin Yoga
Wil je een keer de tegenhanger van de dynamische Yang yoga ervaren? Kom dan meedoen met de rustige Zèn op zondag Yin yoga. Deze vorm van yoga richt zich op het bindweefsel en op ontspanning. Ervaring met yoga is niet nodig. De les kan los geboekt worden.

Zondag 18 oktober 9.30 – 10.45 uur
Kosten: 10 euro per persoon

Ashtanga Yoga
Wil je op zondagochtend een actieve yogales en ben je al bekend met de poweryoga? Kom dan meedoen in deze op Ashtanga yoga gebaseerde yogales. Deze vorm van yoga is één van de meest actieve vormen, er wordt een vaste serie van houdingen in een flow uitgevoerd op het ritme van de ademhaling. Ervaring met poweryoga/vinyasayoga is gewenst, deze les is niet voor beginners. De les kan los geboekt worden.

Zondag 18 oktober 11.00 – 12.15 uur
Kosten: 10 euro per persoon

Aanmelden via e-mail