Beginnerscursus Poweryoga

Nog nooit aan yoga gedaan en het een keer willen ervaren of weer opnieuw starten na er enige tijd uit te zijn geweest? Dan is dit je kans. Bij voldoende deelnemers start er op dinsdag 8 januari 2019 een 5-weekse beginnerscursus poweryoga bij Yogamassage Weert.

Deze cursus zal gegeven worden door yogadocente Zenash Schroijen uit Nederweert. Zenash heeft in juni de Intensieve Yogadocenten Opleiding (Ashtanga) afgerond bij Yogaplace in Maastricht en geeft sindsdien les.

Toe aan ontspanning door inspanning? Meer in contact komen met je lichaam en ademhaling? Wil je een soepeler en sterker lijf? Dan is deze cursus echt iets voor jou.

Wat: 5 lessen basis poweryoga
Waar: De Verbinderij in Weert
Start: dinsdag 8 januari
Tijdstip: 19.30 – 20.45 uur
Kosten: 45 euro* (geen verdere verplichtingen)
Minimaal aantal deelnemers: 6
Maximaal aantal deelnemers: 10

Bij voldoende deelnemers zal dit uiteindelijk een vaste les worden.

*De inschrijving voor de cursus is definitief op het moment dat je een bevestigingsmail hebt ontvangen. 3 weken voor aanvang van de cursus ontvang je een e-mail met de laatste informatie met daarbij een betaalverzoek. Het bedrag dient uiterlijk twee weken voor aanvang van de cursus te zijn voldaan. Annuleren van de cursus is kosteloos mogelijk tot twee weken voor aanvang van de cursus. Mocht je al betaald hebben, dan ontvang je het volledige bedrag terug op je rekening. Annuleer je vanaf 14 dagen voor aanvang van deze cursus, dan ben je vijftig procent van het totale bedrag verschuldigd. De andere vijftig procent krijg je, indien al betaald, teruggestort. Bij annulering vanaf 7 dagen voor de cursus, ben je het gehele bedrag verschuldigd.

Je kunt er wel altijd voor kiezen om iemand anders in jouw plaats te laten deelnemen. Geef de  naam van diegene dan wel vooraf aan me door via de mail.

Annulering verloopt alleen via de mail, niet telefonisch.

Meer informatie of je aanmelden kan via: info@yogamassageweert.nl