Thaise Yogamassage workshop, leren masseren

In deze workshop leer je om een heerlijke ontspannen Thaise Yogamassage van ca. 1 uur te geven waar je jouw familie en vrienden super blij mee gaat maken. Deze dag geeft een goed idee van wat deze bijzondere massagevorm inhoudt en hoe het voelt om de massage te geven en te ontvangen. Je leert tijdens de workshop een reeks stretches en oefeningen die veilig en gemakkelijk uit te voeren zijn en die fantastisch voelen. Ervaring met masseren is niet nodig.

Wanneer: Zaterdag 2 februari
Tijdstip: 9.30 tot 15.30 uur (pauze van 12.00 tot 13.00 uur)
Kosten: 75 euro* per persoon incl. lunch
Maximaal aantal deelnemers: 8

Inschrijven kan via: info@yogamassageweert.nl

*De inschrijving voor de workshop is definitief op het moment dat je een bevestigingsmail hebt ontvangen. 4 weken voor aanvang van de workshop ontvang je een e-mail met de laatste informatie met daarbij een betaalverzoek. Het bedrag dient uiterlijk twee weken voor aanvang van de workshop te zijn voldaan. Annuleren van de workshop is kosteloos mogelijk tot twee weken voor aanvang van de workshop. Mocht je al betaald hebben, dan ontvang je het volledige bedrag terug op je rekening. Annuleer je vanaf 14 dagen voor de workshop, dan ben je vijftig procent van het totale bedrag verschuldigd. De andere vijftig procent krijg je, indien al betaald, teruggestort. Bij annulering vanaf 7 dagen voor de workshop, ben je het gehele bedrag verschuldigd.

Je kunt er wel altijd voor kiezen om iemand anders in jouw plaats te laten deelnemen. Geef de  naam van diegene dan wel vooraf aan me door via de mail.

Annulering verloopt alleen via de mail, niet telefonisch.

Mocht ik de workshop wegens onvoldoende deelnemers, overmacht of andere redenen onverhoopt zelf annuleren, dan worden betalingen uiteraard per omgaande en volledig teruggestort.